Hej i sommar Sverige!

 

Hoppas ni har det gott trotts vårt svåra läge med covid-19.  Inget är som vanligt inte heller vår simskola. Vi har ansökt och fått ett antal timmar i varmbadet på Älvhögsborg inför hösten. Just nu är det svårt att veta om man vill deltaga eller ej vilket jag kan förstå. Tänker därav att juli månad får gå och att vi sedan hörs av i början av augusti för att boka mer bestämt. Är allt i sin ordning startar vi i början av september.

 

Ni som redan nu känner och vet att ni vill ha era barn i simskolan i höst får gärna skicka ett mail med barnets namn , födelsedata 6 siffror och vilken dag och  tid ni har gått under våren.

 

Vi vet idag att viruset inte trivs i värme och klor vilket är en fördel för oss i badet. Att duscha före bassängbad vet vi är ett måste idag, vi kan däremot lätta på trycket i duscharna om vi duschar hemma efter badet.

 

Nu är det semestertider och vi återkommer 3 augusti.

 

Varma hälsningar Monica!